frida sofie hedberg

Alla inlägg den 27 augusti 2009

Av frida hedberg - 27 augusti 2009 14:57


Hesjan!


Jag mår inte bra! Det började igår kväll av att jag hade lite ont i halsen, och senare blev det bara värre och jag kunde knappt sova... Vaknade två gången på natten av att jag knappt kunde svälja. Vaknade imorse och kune knappt prata. Vilken smärta! Men jag gick upp och fick i min två minituggor macka och en halv kopp te till frukost. Gjorde iordning mig och åkte till skolan. Väl framme möte sötungarna Anja & Linda upp mig vid bussen och vi gick till Shell så att jag kunde köpa halstabletter... Tack gode gud! Så på ca en timma hann nag nog äta 10 halstabletter eller mer.. Men det gjorde bara att jag mådde illa och ont i magen, så jag bestämde mig för att åka hem och vila istället så att jag kanske hinner bli lite bättre till helgen..?

Väl hemma så log brorsan fortfarande och sov, han är oxå sjuk... Det är väl bara en förkylning som det brukar bli efter sommarlovet när man träffar alla igen... Jaja, jag gick upp och satte mig vid tv:n och kollade på cheers! :) gjorde en kopp te och drack. och en till. och en till. och sen hittade jag lite keso i kylskåpet och tänkte att det måste jag ju kunna äta i alla fall, och det kunde jag!


Så fick i mig kanske... 10 matksedar eller något, sen var den slut! Så mamma ska köpa keso, glass och blåbärs-te till mig nu innan hon kommer hem, för efter 10 koppar av vanilj-te så börjar man tröttna lite...


Mina små sötnosar ringde mig när dom hade lunch-rast och vi bestämde vad vi skulle göra för mat hos Anja imon, det blev någon "tacos-kyckling-grej" som Anja hade hittat på.. SÅ vi får väl se hur det går ;) Blir säkert jättegott! Jag har bestämt mig för att jag ska vara bra imon och i helgen så att jag kan träffa lilla Leo, åka till Liseberg och ha en myskväll med mina tjejer och gå på bio!


Nu ska jag faktiskt vara så duktig att jag ska jobba lite matte, och dricka te!

Snart kommer mamma & Johan hem, hon skulle hämta honom idag för moster är iväg på kurs nere i Småland eller något sånt, så mamma och mormor har turats om att hämta Johan och passa honom tills Ceder(Carina's sambo, Johans pappa) kommit hem på kvällen. Så det ska bli mysigt att träffa min lilla goding igen, fast kan ju inte krama på honom idag, för jag vill ju inte att han ska bli sjuk han med! så det får räcka med en liten snabb-kram!


Nu ska jag plugggggga :(


Krya på mig själv & Ha den bäst sötingar!


SOMMARPUSSAR

frida sofie hedberg

Presentation


frida hedberg,

Omröstning

Vad tycker du om min blogg? :)
 Den är tråkig. Kollar aldrig!
 Den är bra som den är!
 Den är ganska bra, men du borde skriva oftare!
 Den är helt okej, men det finns mycket att förbättra.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20
21
22 23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards